Cursus Duurzame kunststoftechnologie

10 februari 2022

Wanneer

Vanaf 8 maart 2022

Door wie

Drenthe College en NHL Stenden

Wat

Drenthe College en NHL Stenden starten op 08 maart een nieuwe cursus Duurzame Kunststoftechnologie in Emmen. In de kunststofindustrie spelen biobased materialen en recycling een steeds grotere rol. Er is een omslag gaande van traditioneel gebruikte kunststoffen naar biobased materialen. Drenthe College en NHL Stenden Hogeschool spelen hierop in met deze cursus. Een unieke samenwerking tussen mbo en hbo. Na afloop heb je voldoende kennis in huis over het produceren van biobased- en gerecyclede kunststoffen en hou jij toezicht op de kwaliteit. Ook heb je een certificaat op zak waar het werkveld om vraagt.

Aanmelden voor deze cursus of meer informatie?

Je leest het op de website van Drenthe College.