Caramba

2 februari 2018

Wat was jullie vraag?

“Wij leveren reinigingsmiddelen aan wasstraten. Om stappen vooruit te kunnen maken als bedrijf moest het inkoopproces verder geautomatiseerd worden. Het was heel veel werk om alle voorraden bij te houden. Wat is op voorraad of in bestelling en nog niet geleverd? Naar welke producten is veel vraag? Wat is het seizoenspatroon? Daarbij slokt elke dag het bedrijf runnen, alle tijd op. Dus het lukte ons niet om een stap vooruit te maken.”

Hoe verliep het proces?

“De studenten hebben een programma ontwikkeld waardoor wij nu met een druk op de knop alles inzichtelijk hebben. Studenten zijn zo handig met automatiseren. En ook de samenwerking verliep soepel: we spraken elkaar iedere week even kort via Teams. ”

Wat heeft het opgeleverd?

Een heel mooi eindproduct waar ik ontzettend blij mee ben. Wil je door ontwikkelen, dan moet je digitaliseren. Maar je bedrijf runnen, slokt al je tijd op. Studenten zijn zo handig met automatiseren.”