Werkwijze


WORKSHOP OF MASTERCLASS

Misschien weet u wel dat uw automatisering beter kan, maar krijgt het steeds geen prioriteit. Of u weet niet zo goed waar te beginnen, want wat moet er dan eigenlijk anders? Of u ziet kansen om meer met data van klanten te doen, maar wat dan precies? Hoe pak je dat aan? Met onze workshops en masterclasses kunt u op een laagdrempelige wijze kennismaken met de mogelijkheden van digitaliseren, slim gebruik maken van data tot en met cybersecurity en online zichtbaarheid.

Ga naar de Workshops & Masterclasses

SCAN & INTAKE

U ziet kansen en mogelijkheden om ‘iets’ met data en digitalisering te ondernemen. Wat zijn de mogelijkheden voor uw bedrijf? Daarom beginnen we met een intakegesprek. Met een quickscan en een gesprek brengen we samen uw innovatievraagstuk in kaart. Vervolgens koppelt Digilink Drenthe de studenten aan uw vraagstuk ondersteund door docenten en experts uit ons team.

Maak een afspraak

SAMEN WERKEN EN LEREN

Digilink Drenthe kijkt welk opleiding- en opleidingsniveau het beste aansluit bij uw digitale uitdaging. Wij koppelen studenten aan uw vraagstuk, op basis van stagiair of op projectbasis. De studenten worden begeleid door docenten en experts. Voor de inzet van studenten worden geen kosten gerekend. Belangrijk om vooraf te weten is dat we tijdige inzet van studenten niet kunnen garanderen. Dit is afhankelijk van bijvoorbeeld stage- en afstudeerperiodes, de onderwijskundige eisen, de inhoud van uw vraag en het keuzeproces van de studenten zelf. Vanzelfsprekend doen we ons uiterste best om zo snel mogelijk de perfecte match te vinden.

Bekijk onze expertises

BLIJVEN INNOVEREN

Onze studenten geven een praktisch advies, waarmee u zelf aan slag kan of we brengen u in contact met relevante marktpartijen. We hebben een ruim netwerk van gespecialiseerde ICT-, software- en online marketing bedrijven. Zo kunt u zelf een vervolg geven aan uw uitdaging en blijven innoveren.

Shutterstock bubbles