Mini-opleiding ICT (voor niet-ICT-ers)

16 november 2022

De ontwikkelingen binnen het IT vakgebied volgen elkaar razendsnel op en veranderen continue onze wereld. Hoe ga jij met al deze veranderingen om en geef je hier handen en voeten aan binnen je bedrijf?

Mini-opleiding

Om een stevige en brede basis te leggen voor je eigen bedrijf organiseren wij een mini-opleiding van 2 dagen. Door deelname leer je anders te kijken naar je bedrijf waardoor je direct impact kan realiseren op verbeteren van je bedrijfsvoering. Zo kun je de stof direct toepassen op je eigen situatie.

Voor wie

Voor alle ondernemers en managers die hun eigen digitale prestaties willen verbeteren en zijn of haar ICT-kennis naar een hoger niveau wil brengen.

Wanneer

  • Woensdag 8 februari vanaf 09:00 uur (wk 6)
  • Woensdag 22 februari vanaf 09:00 uur (wk 8)

Inhoud

De mini-opleiding helpt jou bij het ontwikkelen van kennis en vaardigheden op het gebied van het gestructureerd oplossen van problemen met behulp van computersystemen. Thema’s die daarbij aan bod komen:

  • Verwerken van gegevens
  • Verbeteren van eigen processen door te automatiseren
  • Nieuwe mogelijkheden ontdekken door data te verzamelen
  • Data analyseren om tot verbeteringen te komen, zoals: ‘Wat is de oorzaak van omzetdaling op bepaalde momenten?’, ‘Hoe kan ik meer inzicht krijgen in de voortgang van processen?’, ‘Waar zitten de knelpunten in processen?’

Schrijf je vandaag nog in en doe gratis mee!

Meld je aan voor een intakegesprek via hello@digilinkdrenthe.nl