'Van informatie naar data science’ - Hoe haal je meer uit je bedrijf door middel van data?

16 december 2022

Data is overal om ons heen. De websites die we bezoeken verzamelen data en wanneer je online iets wilt downloaden of wanneer je je ergens voor aanmeldt, wordt er data verzamelt. Waarschijnlijk verzamel jij met jouw bedrijf ook gegevens over hoe het financieel gaat met je bedrijf en welke kosten je precies maakt. Wil jij meer weten over waarom investeren in het verzamelen en analyseren van gegevens nuttig is voor jouw bedrijf? Meld je dan aan voor de workshop ‘Van informatie naar data-science’ in Emmen of Hoogeveen!.

Waar en wanneer

16 februari 2023
Ontbijtsessie van 8.00 - 9.30 uur NHL Stenden, Van Schaikweg 94, 7811 KL Emmen

Spreker

Aleid Brouwer, Lector NHL Stenden

Inhoud workshop

In deze workshop geeft Aleid Brouwer, aan de hand van voorbeelden, je meer inzicht in hoe je jouw bedrijf productiever kunt maken door slim data in te zetten. Onderwerpen die aan bod komen zijn:

  • Welke data verzamel je en waar sta je als bedrijf?
  • Wat is data-science?
  • Waarom zou je investeren in data-science?

Voor wie

Elk bedrijf dat iets wil leren over wat je met data kunt. Het maakt voor Deze workshop niet uit of je al heel veel data verzamelt of daar juist nog helemaal niet mee bezig is. Iedereen is welkom!

Over Aleid Brouwer

Sinds begin 2018 is Aleid als lector ‘Betekenisvol Ondernemen’ verbonden aan NHL Stenden. Eén van de projecten waar Aleid op dit moment mee bezig is, gaat over digitalisering in het MKB. Aleid heeft dus veel ervaring met samenwerken met het MKB en weet wat voor vragen er bij het MKB spelen. Ze vindt het leuk haar kennis met de doelgroep van haar onderzoek te delen en helpt graag het MKB een stapje verder op het gebied van digitalisering.

Meld je nu aan

Aleid deelt graag haar kennis over het slim inzetten van gegevens met je tijdens deze workshop. Ben je erbij? Meld je aan door een mail te sturen naar hello@digilinkdrenthe.nl.