Workshops & Masterclasses


Misschien weet je wel dat jouw automatisering beter kan, maar krijgt het steeds geen prioriteit. Of je weet niet zo goed waar te beginnen, want wat moet er dan eigenlijk anders? Of je ziet kansen om meer met data van klanten te doen, maar wat dan precies? Hoe pak je dat aan? Met onze workshops en masterclasses kun je op een laagdrempelige wijze kennismaken met de mogelijkheden van digitaliseren, slim gebruik maken van data tot en met cybersecurity en online zichtbaarheid. Op deze pagina zie je welke workshops en masterclasses eraan zitten te komen. De data volgen binnenkort!

OVERZICHT

Calendar

'Van informatie naar data science’ - Hoe haal je meer uit je bedrijf door middel van data?

Leren hoe je meer haalt uit jouw bedrijf door middel van data? Neem deel aan de workshop 'Van informatie naar data science' op 16 februari in Emmen (8.00-9.30 uur)!

16 december 2022


Mini-opleiding ICT (voor niet-ICT-ers)

Hoe ga jij om met alle ontwikkelingen binnen het ICT-vakgebied? En hoe geef je hier handen en voeten aan binnen je bedrijf? Schrijf je in voor deze mini-opleiding van 2 dagen (8 en 22 februari 2023).

16 november 2022


MKB Digicafé

Iedere maand organiseren we een online MKB Digicafé dat je vanuit jouw eigen winkel of (thuis)kantoor kunt volgen.

3 februari 2022


Workshop Je vindbaarheid op internet vergroten

Deze workshop gaat in op de do’s en don’ts van online zichtbaarheid en het vergoten van het bereik via de website of social mediakanalen.

3 februari 2022


Workshop Onderhoud van een webshop

Waarom is het onderhoud van uw webshop is zo belangrijk? Dat hoor je tijdens deze workshop!

2 februari 2022


Shutterstock bubbles